YUMI Logo Icon

YUMI voor uw personeel

Bij YUMI geloven we in het versterken van relaties en het creëren van onvergetelijke momenten. Onze B2B-oplossingen zijn ontworpen om uw bedrijf te helpen bij het tonen van waardering voor uw personeel en klanten door middel van gepersonaliseerde fotogeschenken. Ontdek onze drie unieke proposities die perfect aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften.

Onze mogelijkheden

1. YUMI app vouchers

Geef uw personeel de mogelijkheid om hun mooiste momenten te delen met YUMI vouchers. Met deze vouchers kunnen ze gratis foto's versturen via onze gebruiksvriendelijke app. Perfect voor verjaardagen, jubilea, of gewoon om dankbaarheid te tonen.

2. Foto verstuur webversie

Met onze op-maat-gemaakte webversie kunnen uw klanten of personeel eenvoudig foto's versturen zonder dat ze de app hoeven te gebruiken. Deze volledig gepersonaliseerde website biedt een naadloze en herkenbare ervaring voor uw gebruikers.

Als cadeau, hart-onder-de-riem, sociale actie of promotie. Helemaal binnen je eigen huisstijl. Of niet. Voor klanten, medewerkers, opdrachtgevers, iedereen.

3. Fotowebshop

Laat uw evenement voortleven met onze gepersonaliseerde fotowebshop. Foto's die tijdens uw evenement zijn gemaakt, worden toegevoegd aan een speciaal voor u ontworpen webshoppagina. Bezoekers kunnen deze foto's downloaden of bestellen, zodat ze nog lang kunnen nagenieten van de prachtige momenten die ze hebben beleefd.


Zie voorbeeld: https://clubcopains.yumiprint.com/shop

Wat zijn uw voordelen?

Versterk de band met uw personeel en/of klanten met gepersonaliseerde fotogeschenken van YUMI.

Werknemerstevredenheid

We bieden uw  klanten en medewerkers een plezierige en zorgeloze ervaring bij het doorzoeken en bestellen van foto's. Dit draagt bij aan hun tevredenheid en betrokkenheid bij uw bedrijf en evenementen

Merkbeleving

Het faciliteren van het delen persoonlijke momenten versterkt de perceptie en beleving van uw bedrijf. Elk tastbaar moment dat bij uw klant of medewerker belandt, versterkt de positieve associaties met uw bedrijf.

Efficiënte integratie

Het proces van het uploaden, organiseren en delen van foto's wordt sterk vereenvoudigd met YUMI.
U bespaart kostbare tijd en middelen die u kunt besteden aan andere aspecten van uw bedrijf.

Geïntegreerde marketing

De mogelijkheid om gepersonaliseerde berichten, merklogo's en promoties op de afdrukken en in de webshop te plaatsen, biedt een extra kanaal voor marketing en communicatie met uw klanten en medewerkers.

Differentiatie

U laat zien dat u investeert in creatieve en doordachte manieren om uw klanten en werknemers te waarderen, wat u onderscheidt van uw concurrenten.

Versterking van relaties

Creëer betekenisvolle connecties door het delen van tastbare fotogeschenken.

Wilt u graag een offerte?

Bent u geïnteresseerd in een partnerschap met YUMI of wilt u meer weten over onze op maat gemaakte oplossingen voor uw evenementen? Neem contact op met ons team via het contactformulier. We bespreken graag de mogelijkheden met u en hoe we uw evenement kunnen verbeteren met onze diensten.

Je zending is ontvangen!
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Meest gestelde vragen

Hoe werkt YUMI B2B?

YUMI maakt een gepersonaliseerde webshop voor uw bedrijf, waar u foto's van uw evenementen kunt uploaden. Uw klanten en werknemers hebben toegang tot deze webshop en kunnen foto's downloaden of bestellen, die wij afdrukken en bij hen thuis bezorgen.

Wat zijn de voordelen van YUMI B2B voor mijn bedrijf?

YUMI biedt tal van voordelen voor uw bedrijf, waaronder verbeterde klanttevredenheid, verhoogde betrokkenheid, een professioneel imago, gemakkelijk beheer van foto's, en mogelijkheden voor extra inkomsten.

Hoeveel kost het om YUMI B2B te gebruiken voor mijn evenement?

Voor een prijsopgave, neem gerust contact op via info@yumiprint.com of bel ons op
+32 473 27 40 43. We staan klaar om u te helpen!

Hoe kan ik YUMI B2B gebruiken voor mijn volgende bedrijfsevenement?

Neem contact met ons op via de contactpagina, info@yumiprint.be of +32 473 27 40 43 om te bespreken hoe YUMI uw volgende evenement kan verrijken. Ons team zal u begeleiden bij het opzetten van uw gepersonaliseerde webshop en al uw vragen beantwoorden.

Hoeveel foto's kan ik uploaden per evenement?

Er is geen limiet aan het aantal foto's dat u per evenement kunt uploaden. We moedigen bedrijven aan om zoveel mogelijk momenten vast te leggen en te delen om een volledige en boeiende ervaring te bieden aan de deelnemers.

 Kunnen we de foto's bewerken voordat ze worden geüpload?

Absoluut! U bent vrij om de foto's te bewerken voordat u ze uploadt. Dit stelt u in staat om de afbeeldingen te optimaliseren, filters toe te voegen of andere bewerkingen uit te voeren om de foto's er op hun best uit te laten zien.

Hoe kunnen we ons merk integreren in de webshop?

Tijdens het opzetten van uw webshop, zullen we uw merklogo, kleurenschema en andere relevante branding-elementen integreren. Dit zorgt voor een naadloze, professionele uitstraling die consistent is met uw andere merkuitingen.

Hoe kunnen klanten de foto's vinden en bestellen?

Klanten kunnen toegang krijgen tot de foto's via de webshop door te navigeren naar het specifieke evenement. Ze kunnen de foto's bekijken, hun favoriete momenten selecteren, en kiezen of ze de foto's willen downloaden of bestellen als prints.

Technische ondersteuning

Heeft u technische problemen met onze webshop of heeft u hulp nodig bij het uploaden van foto's? Ons technische ondersteuningsteam is beschikbaar om u te helpen. U kunt ze bereiken via info@yumiprint.com. Onze technische experts kunnen u helpen met technische problemen, van kleine bugs tot complexe problemen.

Probeer alvast onze app.

Probeer vandaag nog onze app en ervaar hoe gemakkelijk het is om uw mooiste momenten om te zetten in tastbare herinneringen.