YUMI Logo Icon

Ontdek onze prijzen

Pricing

We hebben onze prijsstructuur helder en eenvoudig gemaakt zodat je precies weet wat je kunt verwachten. De bedragen zijn inclusief BTW en voor één ontvanger.

Aantal foto'sPrijs per foto
1€1,00
2€1,00
3€0,93
4€0,87
5€0,82
6€0,77
7€0,73
8€0,7

* Voor alle bestellingen geldt een vaste verzendkost van €2,50, ongeacht het aantal foto's dat je verstuurt. Deze prijzen zijn geldig tot 31/6/2024.

Hoe werkt het?

1. Bouwen webshop

Wij bouwen voor u een op maat gemaakte webshop. Wij personaliseren hem volledig naar hoe dat u hem wilt hebben.

2. Uploaden foto's

Na uw evenement uploaden wij de foto's naar uw gepersonaliseerde YUMI-webshop. Ons platform biedt een eenvoudige interface en uitgebreide opslag, zodat u alle foto's van uw evenement veilig op één plek kunt bewaren.

3. Bestellen maar

Wij printen de bestelde foto's uit en leveren deze bij de klanten of werknemers thuis. De foto's zorgen voor een tastbare herinnering aan het evenement.

Meest gestelde vragen

Wat als mijn ontvanger de foto niet ontvangt?

Als er een probleem is met de bezorging, neem dan contact met ons op via de klantenservice. We zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Zijn mijn foto's en berichten privé?

Ja, jouw privacy is voor ons van het allergrootste belang. We zullen je foto's en berichten nooit delen zonder je uitdrukkelijke toestemming.

Hoe selecteer ik foto's om te delen via YUMI?

Het is simpel. Zodra je de YUMI-app opent, kun je door de foto's op je apparaat bladeren om die speciale foto te selecteren die je wilt delen.

Hoe verstuur ik mijn foto?

Zodra je alle stappen hebt doorlopen, hoef je alleen nog maar op 'Check out' te tikken. Wij printen dan je foto, voegen je bericht toe en sturen het naar je gekozen ontvanger.

Hoelang duurt het voordat ik mijn YUMI ontvang?

Het verzenden van een YUMI duurt 2 tot 4 werkdagen. De leveringen worden via lokale postbedrijven behandeld. Mochten er problemen zijn met uw order kunt u onze maandag tot vrijdag bellen tussen 9u en 17u.

Probeer alvast onze app.

Probeer vandaag nog onze app en ervaar hoe gemakkelijk het is om uw mooiste momenten om te zetten in tastbare herinneringen.