We horen graag van je!

Bij YUMI staat verbinding centraal, niet alleen met onze klanten, maar ook met onze zakelijke partners. Of je nu vragen hebt, feedback wilt delen, of interesse hebt in een B2B-samenwerking, we zijn hier om te luisteren en samen te werken. Voel je vrij om contact met ons op te nemen via de vermelde kanalen of via het contact.

Hartelijk dank! Je zending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Heb je hulp nodig?

Heb je hulp nodig met de app? Ons toegewijde klantenservice team staat klaar om je te helpen. Raadpleeg onze FAQ-sectie voor veelgestelde vragen of stuur ons een email op info@yumiprint.com of via het bovenstaande contactformulier. We zijn ook altijd beschikbaar op +32 473 27 40 43.
We helpen je graag verder!

Meest gestelde vragen

Hoe selecteer ik foto's om te delen via YUMI?

Het is simpel. Zodra je de YUMI-app opent, kun je door de foto's op je apparaat bladeren om die speciale foto te selecteren die je wilt delen.

Hoe voeg ik een ontvanger toe?

Na het selecteren van je foto, word je gevraagd om een ontvanger te selecteren. Je kunt rechtstreeks uit je contacten kiezen. We zorgen ervoor dat het proces van het selecteren van een ontvanger gemakkelijk en duidelijk is. Indien de gelukkige de YUMI app ook heeft, kan je deze persoon gelijk selecteren. Je hoeft het adres dus niet op te vragen. Indien je naar een persoon wil versturen die de app niet heeft, kan je manueel een gelukkige toevoegen.

Hoe voeg ik een persoonlijk bericht toe aan mijn foto?

Nadat je je foto en ontvanger hebt geselecteerd, krijg je de optie om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Dit bericht wordt bij je foto gevoegd, zodat je de kans krijgt om je gevoelens en gedachten in woorden uit te drukken.

Hoe verstuur ik mijn foto?

Zodra je alle stappen hebt doorlopen, hoef je alleen nog maar op 'Verzenden' te tikken. Wij printen dan je foto, voegen je bericht toe en sturen het naar je gekozen ontvanger.

Zijn mijn foto's en berichten privé?

Ja, jouw privacy is voor ons van het allergrootste belang. We zullen je foto's en berichten nooit delen zonder je uitdrukkelijke toestemming.

Kan ik meerdere foto's tegelijk versturen?

Absoluut! Je kunt tot 8 foto's selecteren en deze in één keer versturen naar de gelukkige of naar jezelf.

Wat als mijn ontvanger de foto niet ontvangt?

Als er een probleem is met de bezorging, neem dan contact met ons op via de klantenservice. We zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Hoeveel kost het versturen van de uitgeprinte foto’s?

De prijzen zijn inclusief BTW en verzenden. Hieronder vind je de prijzen per aantal foto’s.

1 foto: 3,50€
2 foto’s: 4,50€
3 foto’s: 5,30€
4 foto’s: 6,00€
5 foto’s: 6,60€
6 foto’s: 7,10€
7 foto’s: 7,70€
8 foto’s: 8,10€

Word lid van de
YUMI-familie.