Screenshot from the onboarding process

Ontdek ons verhaal

Waarom YUMI?

Wij zijn 3 broers uit Antwerpen en wij zagen dat er zoveel mooie foto’s worden gemaakt door onze telefoons, maar er te weinig mee gedaan wordt. Veel van onze waardevolle foto’s gaan verloren op onze smartphones. Echter, zijn het deze mooie momenten die betekenis geven aan ons leven. We besloten om iets te doen met die overvloed aan onbenutte foto’s. Zo ontstond onze missie waarbij mensen de mogelijkheid hebben om hun foto’s tastbaar te maken en te delen met anderen. Op deze manier slaan we een brug tussen de digitale wereld en fysieke wereld. We geloven in het vieren van de momenten en het uiten van dankbaarheid voor wie we zijn en wat we hebben.- Onze missie: behouden

Onze missie

Onze missie bij YUMI is eenvoudig, maar krachtig. We willen de wereld een beetje vriendelijker en zorgzamer maken. We geloven dat door mensen te helpen hun dankbaarheid vaker te uiten, we golven van positiviteit kunnen creëren die de levens van anderen raken.

Elke foto die wordt gedeeld, elk moment dat wordt gevierd, elk woord van dankbaarheid dat wordt uitgesproken, draagt bij aan deze missie. En door dit te doen, hopen we een domino-effect van liefde en dankbaarheid te creëren dat de wereld kan veranderen.

Onze 3 pijlers.

Ze zijn de reden waarom we elke dag met passie en enthousiasme aan de slag gaan.

Dankbaarheid

Samenhorigheid

Vriendschap

Meet the team

Drie broers. Eén missie. Het team achter YUMI is een hechte groep, geleid door drie broers met een passie voor het cultiveren van dankbaarheid en het vieren van gedeelde momenten.

Olivier Biekens

Co-Founder

Jan Biekens

Co-Founder

Tobias Biekens

Co-Founder

Reasons To Believe

Onze motivatie en passie om tastbare herinneringen te creëren en zinvolle verbindingen te creëren.

Born Digital

Wij zijn opgegroeid in een tijdperk waarin de digitale wereld een afleiding was van ons "echte" leven. We voelen ons ontkoppeld en willen betekenisvolle manieren van verbinding opnieuw introduceren.

Team Players

We zijn professionele hockeyspelers en we weten hoe belangrijk het is om je verbonden te voelen met anderen. Wanneer je in harmonie bent met je omgeving, kun je beter presteren.

Word lid van de
YUMI-familie.

Let's share the love together.

Geen moment is te klein om te vieren, geen gevoel is te groot om te delen. Download nu de YUMI-app en begin met het bouwen van sterke, authentieke banden met je geliefden door het delen van je dierbaarste momenten.

Screenshot of the onboarding app