Verstuur foto's naar jezelf of vrienden.

YUMI, de app die ontworpen is om dankbaarheid, liefde en verbinding tastbaar te maken in ons digitale tijdperk. In een wereld die steeds sneller en complexer wordt, voelen we ons vaak vervreemd van de eenvoudige, authentieke interacties die ons menselijk maken.

We zijn een platform dat de eenvoud van gisteren combineert met de technologie van vandaag om jouw meest betekenisvolle herinneringen nieuw leven in te blazen. Met slechts een paar eenvoudige stappen kun je waardevolle momenten omzetten in gepersonaliseerde 'gratitude prints'.

Hoe werkt het?

Het gebruik van YUMI is een fluitje van een cent. In drie eenvoudige stappen kun je een foto kiezen, je ontvanger selecteren en een persoonlijk bericht toevoegen. Het enige dat je nodig hebt, zijn je dierbare foto's en een paar minuten van je tijd.

01.

Kies jouw foto

Scroll door je galerij of kies een foto rechtstreeks vanaf je camera om je 'gratitude print' te starten.

A screenshot of the app in the first step of the proces.

02.

Selecteer de ontvanger

Kies de gelukkige die jouw speciale boodschap ontvangt. Of het nu gaat om een vriend, familielid of geliefde, YUMI maakt het verzenden eenvoudig en probleemloos.

A screenshot from the second step of the process. Adding friends.

03.

Voeg een persoonlijk bericht toe

Geef je foto extra betekenis met een persoonlijke notitie. Voeg woorden toe aan de emotie in de foto en versterk zo je boodschap van dankbaarheid.

A screenshot from the final step of the process. Adding a personal message.

Meest gestelde vragen

Hoe selecteer ik foto's om te delen via YUMI?

Het is simpel. Zodra je de YUMI-app opent, kun je door de foto's op je telefoon bladeren om die speciale foto te selecteren die je wilt delen.

Hoe voeg ik een ontvanger toe?

Na het selecteren van je foto, word je gevraagd om een ontvanger te selecteren. Je kunt rechtstreeks uit je contacten kiezen. We zorgen ervoor dat het proces van het selecteren van een ontvanger gemakkelijk en duidelijk is. Indien de gelukkige de YUMI app ook heeft, kan je deze persoon gelijk selecteren. Je hoeft het adres dus niet op te vragen. Indien je naar een persoon wil versturen die de app niet heeft, kan je manueel een gelukkige toevoegen.

Hoe voeg ik een persoonlijk bericht toe aan mijn foto?

Nadat je je foto en ontvanger hebt geselecteerd, krijg je de optie om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Dit bericht wordt bij je foto gevoegd, zodat je de kans krijgt om je gevoelens en gedachten in woorden uit te drukken.

Hoe verstuur ik mijn foto?

Zodra je alle stappen hebt doorlopen, hoef je alleen nog maar op 'Check out' te tikken. Wij printen dan je foto, voegen je bericht toe en sturen het naar je gekozen ontvanger.

Zijn mijn foto's en berichten privé?

Ja, jouw privacy is voor ons van het allergrootste belang. We zullen je foto's en berichten nooit delen zonder je uitdrukkelijke toestemming.

Kan ik meerdere foto's tegelijk versturen?

Absoluut! Je kunt tot 8 foto's selecteren en deze in één keer versturen naar de gelukkige of naar jezelf.

Waarom moet ik contact synchronisatie toestaan?

Doormiddel van het toestaan van het synchroniseren van je contacten uit je telefoon zorg je ervoor dat je naar al je contacten de optie hebt om een YUMI toe te sturen. Mocht er iemand van je contacten ook de app hebben, kan je hem of haar een YUMI sturen zonder ook maar het adres te weten! Mocht je een YUMI willen sturen naar iemand die niet in je contacten staat, kan dat ook natuurlijk. Deze moet je dan even manueel toevoegen via de “edit” button.

Kan ik ook in de app een foto maken?

Jazeker! Via een nieuwe feature lukt het je vanaf nu om niet alleen een foto uit je eigen fotobibliotheek te verzenden, maar ook te kiezen om direct een foto te nemen met je camera.

Hoelang duurt het voordat ik mijn YUMI ontvang?

Het verzenden van een YUMI duurt 2 tot 4 werkdagen. De leveringen worden via lokale postbedrijven behandeld. Mochten er problemen zijn met uw order kunt u onze maandag tot vrijdag bellen tussen 9u en 17u.

Wat als mijn ontvanger de foto niet ontvangt?

Als er een probleem is met de bezorging, neem dan contact met ons op via de klantenservice. We zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Hoeveel kost het versturen van de uitgeprinte foto’s?

De prijzen zijn inclusief BTW en verzenden. Hieronder vind je de prijzen per aantal foto’s.

1 foto: 3,50€
2 foto’s: 4,50€
3 foto’s: 5,30€
4 foto’s: 6,00€
5 foto’s: 6,60€
6 foto’s: 7,10€
7 foto’s: 7,70€
8 foto’s: 8,10€

Probeer alvast onze app.

Met YUMI is het nu eenvoudiger dan ooit. Download vandaag nog gratis en begin met het delen van jouw unieke momenten.

A screenshot of the onboarding process.